Over ons

M.F.W. is een metaalbewerkings- en constructiebedrijf gevestigd in Wageningen en levert constructies, onderdelen en materialen van staal, rvs en aluminium aan bedrijven en particulieren. Sinds onze oprichting in 1988 zijn wij als organisatie constant in beweging. Wij hebben geïnvesteerd in een groot aantal veelzijdige machines en maken gebruik van een geavanceerd 3D tekenprogramma. Ook trainen wij doorlopend ons personeel op het gebied van kennis, vakmanschap en veiligheid.

Werkwijze

M.F.W. hecht aan een goede relatie met haar opdrachtgevers. Het gehele traject vanaf het eerste overleg tot en met de oplevering wordt uitgevoerd door onze eigen mensen. Of het nu gaat om het inmeten, tekenen, berekenen, produceren of monteren, u heeft altijd één vast aanspreekpunt. Door persoonlijk contact weet u altijd wat de status is van de werkzaamheden en houdt u feeling met uw opdracht. Onze medewerkers controleren tijdens het gehele proces of onze producten voldoen aan de hoge eisen die wij en onze opdrachtgevers hieraan stellen. Al onze producten fabriceren wij in onze hoogwaardige werkplaats en monteren wij op locatie af. Als de situatie daarom vraagt kunnen wij beiden op locatie uitvoeren.

Klantenkring

Onze klantenkring bestaat uit zowel vaste opdrachtgevers als enthousiaste nieuwe klanten. Hieronder ziet u wat wij hen zoal te bieden hebben:
  • Interieurbouwers: Balies, beplatingen, designmeubels, kasten, tafels etc.
  • Bouwbedrijven (groot en klein): Spanten, luifels, leuningen, trappen, bordessen, lateien etc.
  • Liftleveranciers: Traversebalken, machineframes, muurkappen, stalen liftschachten, beugeltjes en ander bevestigings-materiaal etc.
  • Collega-bedrijven en particulieren: Bovenstaande producten en meer op aanvraag.

Kwaliteit

Kwaliteit is voor ons meer dan het leveren van een goed eindproduct. Ons werk dient te voldoen aan de wettelijke vereisten en zijn voorzien van de benodige keurmerken. Wij hebben kundig personeel dat de veiligheid van de opdrachtgever en gebruikers vooropstelt. Op onze pagina Certificeringen leest u hoe wij dit gewaarborgd hebben. Wilt u weten wat wij voor ú kunnen betekenen? Neem telefonisch contact op via 0317-422684 of mail naar info@mfw.nl.